Platinum

S metódou Frischfleischtrockner bolo prvýkrát možné pripraviť plnohodnotné suché krmivo pre mačky z čerstvého mäsa. Tento spôsob spracovania čerstvého mäsa umožňuje zachovať jeho prirodzené mikroživiny a aminokyseliny. Výsledkom je, že MeatCrisp sa podobá prirodzenej koristi mačky lepšie ako ostatné krmivá pre mačky.

Vedci z Harvardovi univerzity zistili, že tepelne denaturované bielkoviny môžu byť trávené rýchlejšie ako surové mäso. To platí, ako pre ľudí, tak aj pre zvieratá. Okrem toho zahrievanie mäsa zabíja potencionálne baktérie, čo šetrí telu energiu pri ochrane proti infekcii. Aby sme zachovali cenné prírodné živiny a aminokyseliny, ktoré sú dôležité pre zdravie mačky, rozhodli sme sa pre nízkoteplotnú metódu prípravy.

Príprava krmiva metódou Frischfleischtrockner umožňuje pripraviť plnohodnotné suché krmivo z čerstvého mäsa. Aby sme zachovali cenné prírodné živiny a aminokyseliny, ktoré sú dôležité pre zdravie mačky, rozhodli sme sa pre nízkoteplotnú metódu prípravy. Frischfleischtrockner zachytáva svalovinu a ďalšie dôležité živiny pomocou cirkulujúceho vzduchu. Vzhľadom na vysoký obsah čerstvého mäsa v krmivách pre mačky je obsah bielkovín vyšší ako v krmivách pre mačky, ktoré sú vyrobené hlavne z mäsokostnej múčky, mäsovej múčky alebo rastlinných bielkovín. Okrem toho je zachovaná prirodzená chuť mäsa, ktorú mačky považujú za obzvlášť chutnú.

METÓDA FRISCHFLEISCHTROCKNER

Metóda Frischfleischtrockner vytvára dôležité vlastnosti Meatcrisp, ktoré ocenia milovníci mačiek a predovšetkým mačky samotné.

Do sušičky, kde pri nízkej teplote cirkuluje vzduch sa vloží čerstvé mäso s ďalšími prísadami. Pomalé a rovnomerné sušené zachováva prirodzenú chuť mäsa vrátane dôležitých živín pre zdravie mačky. Preto je MeatCrisp pre mačky plné chuti a neodolá mu ani ten najmaškrtnejší jazýček.

MEATCRISP SA PRIPRAVUJÚ VÝHRADNE Z ČRSTVÉHO MÄSA - BEZ MASOKOSTNEJ MÚČKY

Hĺbkový výskum ukázal, že mnoho komerčne dostupných krmív pre mačky nespĺňa potreby bielkovín mačiek. To môže byť prípad, keď krmivo pre mačky obsahuje prevažne rastlinné bielkoviny alebo je vyrábané s mäsokostnej múčky. Živočíšne bielkoviny v mäsovej múčke alebo mäsovokostnej múčke sú nižšej kvality ako z čerstvého mäsa, pretože živočíšna múčka už bola pred spracovaním niekoľkokrát zahriata. V porovnaní s čerstvým mäsom má mäsokostná múčka, rovnako ako rastlinné zdroje bielkovín nižšiu stráviteľnosť bielkovín a biologickú hodnotu, rovnako ako obsah živín. Preto je MeatCrisp vyrobený iba z čerstvého mäsa.

Filtrovať

Výrobca

Výrobca

Dostupnosti

Dostupnosti

Príznaky

Príznaky

Ceny

Ceny

Hodnotenie

Hodnotenie
Na stránke
zrušiť všetky filtre